Whois yksityisyyden suoja koskee kansainvälisiä verkkotunnuksia (.biz, .bz, .cc, .co, .com, .info, .me mobi, .net, .org, .tel, tv, .ws). Verkkotunnuksen rekisteröinnin yhteydessä kansainvälinen kattojärjestö ICANN vaatii rekisteröijän henkilökohtaisia tietoja, kuten täydellinen nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Rekisteröijän tiedot näkyvät julkisesti WHOIS-hauissa verkkotunnuksen rekisteröinnin jälkeen. Näitä tietoja näkevät muun muassa markkinoijat ja roskapostittajat. Emme aina halua jakaa tietoja kaikkien kanssa? Joskus sivustosi on sellainen, jota et välttämättä halua yhdistää nimesi kanssa suojellaksesi työtäsi tai yksityisyyttäsi.

Huom! Palvelu aktivoidaan 24-48 tunnin kuluessa rekisteröinnin päivämäärästä.

Jos päätät tilata Whois Privacy Service -palvelun, seuraavat verkkotunnuksen omistajan tiedot tulevat näkyviin:

Yhteystiedot:
Nimi: Contact Privacy Inc. Asiakas 0133461035
Organisaatio: Contact Privacy Inc. Asiakas 0133461035
Kaupunki: Toronto
Tila: ON
Postinumero: M6K 3M1
Maa: CA
Puhelin: +1.4165385457
Sähköposti: verkkotunnus.com@contactprivacy.com

Kolme syytä miksi WHOIS PRIVACY suoja on tärkeää:


1. Suojaa yksityisyyttäsi

Whois-tietosuoja auttaa estämään nimeäsi liittymästä verkkosivustoon tai verkkotunnukseen, jos et halua. Joten, jos et halua jakaa nimesi, puhelinnumeroasi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitettasi, Whois-tietosuoja on sinua varten.

2. Ei halutut tarjoukset tai huijausyritykset

Julkisesti saatavilla olevia tietoja käytetään usein roskapostituksia varten. Erittäin usein lähetetään huijausviestejä, joilla yritetään anastaa verkkotunnus tai lähetetään lasku palveluista, joita domainin omistaja ei ole tilannut. Suomessa tarjouksia lähetettiin myös asiakkaiden postiosoitteisiin.

3. Roskapostin torjunta

Whois-tiedot kansainvälisille verkkotunnuksille ovat yksi lähde, josta roskapostittajat voivat saada tarvittavat sähköpostiosoitteet roskapostin lähettämiseen. Erityisesti nyt, kun kansainvälisillä verkkotunnuksilla vaaditaan, että sähköpostiosoite on toimiva ja jopa tarkistettu.

Radicenter 2022
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.