Radicenterissa voit käyttää imunifyAV+ haittaohjelmatarkistusta haitallisten ohjelmien havaitsemiseen webhotellitililläsi ja haittaohjelmien poistamiseen Pro ja Ultimate paketeissa.

Tämän työkalun avulla voit tarkistaa webhotellitilisi tiedostot ja tunnistaa haittaohjelmia sisältävät tiedostot, jos haittaohjelmia noissa on. Haittaohjelmien lisäksi imunifyAV+ havaitsee myös vanhempien verkkoohjelmistojen haavoittuvuuksia.

Haittaohjelmat myös tarkistetaan automaattisesti palvelimillamme ja asiakkaalle ilmoitetaan haittaohjelmien esiintymisestä.
Asiakas voi tarkistaa haittaohjelmat myös manuaalisesti immunifyAV+ työkalulla.

Löydät ohjeet haittaohjelman poistamiseen TÄSTÄ.

imunifyAV on saatavilla kaikissa webhotellipaketeissa.
Pro ja Ultimate paketeissa on mahdollista myös poistaa haittaohjelmat yhdellä napsautuksella.

Verkkosivustojen pitäminen vapaina haittaohjelmista on erittäin tärkeää verkkosivustojen ja niiden vierailijoiden suojelemiseksi.

ImunifyAV+ skannaa tiedostot perusteellisesti ja havaitsee haitallisen koodin tarkasti ja ilmoittaa verkkosivustojen ongelmista.

immunifyAV+ pystyy havaitsemaan haittaohjelmia sisältävät tiedostot, mm. takaovet, web-shell-rajapinnat, virukset, hakkerointityökalut, ``blackhat`` hakukoneoptimoijat, skriptit, tietojenkalastelusivustot ja paljon muuta.

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.