Radicenterissa voit käyttää imunifyAV+ haittaohjelmatarkistusta haitallisten ohjelmien havaitsemiseen webhotellitililläsi ja haittaohjelmien poistamiseen Yritys/Yritys+ paketeissa.

Tämän työkalun avulla voit tarkistaa webhotellitilisi tiedostot ja tunnistaa haittaohjelmia sisältävät tiedostot, jos haittaohjelmia noissa on. Haittaohjelmien lisäksi imunifyAV+ havaitsee myös vanhempien verkkoohjelmistojen haavoittuvuuksia.

Haittaohjelmat myös tarkistetaan automaattisesti palvelimillamme ja asiakkaalle ilmoitetaan haittaohjelmien esiintymisestä.
Asiakas voi tarkistaa haittaohjelmat myös manuaalisesti immunifyAV+ työkalulla.

Löydät ohjeet haittaohjelman poistamiseen TÄSTÄ.

imunifyAV on saatavilla kaikissa webhotellipaketeissa.
Yritys/Yritys+ paketeissa on mahdollista myös poistaa haittaohjelmat yhdellä napsautuksella.

Verkkosivustojen pitäminen vapaina haittaohjelmista on erittäin tärkeää verkkosivustojen ja niiden vierailijoiden suojelemiseksi.

ImunifyAV+ skannaa tiedostot perusteellisesti ja havaitsee haitallisen koodin tarkasti ja ilmoittaa verkkosivustojen ongelmista.

immunifyAV+ pystyy havaitsemaan haittaohjelmia sisältävät tiedostot, mm. takaovet, web-shell-rajapinnat, virukset, hakkerointityökalut, ``blackhat`` hakukoneoptimoijat, skriptit, tietojenkalastelusivustot ja paljon muuta.

Radicenter 2023
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.