Radicenterissa voit käyttää toimivaa ja helppokäyttöistä cPanel-hallintaliittymää webhotellitilisi hallintaan.

Miksi cPanel-hallintaliittymää on niin suosittu?
+ Se on tehty asiakkaalle yksinkertaiseksi ja ymmärrettäväksi
cPanel-näyttö on jaettu eri osiin, mikä tekee siitä erittäin helppoa käyttää ja löytää tarvitsemasi työkalut
+ Laaja toiminnallisuus
cPanel-käyttöliittymä sisältää esimerkiksi SiteBuilderin verkkosivustojen rakentajan ja Installatronin verkkosovellusten asentamiseen – työkaluja on monia!
+ cPanelin takana on suuri kehitystiimi, joka auttaa aina monimutkaisemmissa ongelmissa ja varmistaa nopean ratkaisun!
+ cPanel-käyttöliittymällä on laaja käyttäjäkunta
Tieto cPanelin mahdollisista ongelmista ja huolenaiheista saapuu kehitystiimille hyvissä ajoin ja huolenaiheet ratkaistaan ​​nopeasti. Myös käyttäjien tarpeet ja toiveet huomioidaan tuotetta kehitettäessä.
+ Mobiiliystävällinen
Palveluiden hallintaan on myös saatavilla mobiilisovellus.

Voit tutustua cPanel-demoympäristöön:

Radicenter on virallinen ja sertifioitu cPanel NOC kumppani alkaen 2019.

cPanel palvelimissamme on paljon lisätoimintoja niiden ominaisuuksien lisäksi, jotka ovat jo saatavilla cPanelissa

Käytämme turvallista CloudLinux OS Shared Pro käyttöjärjestelmää ja sen lisäosia, jotka ovat aina ajankohtaisia ja uusimmilla versioilla
sis. myös päivitetyt turvalliset vanhemmat PHP-versiot, joita useimmat palveluntarjoajat eivät tarjoa!

Palvelimissa on ImunifyAV haittaohjelmien skanneri, ja Pro ja Ultimate paketteissamme on myös ImunifyAV+ haittaohjelmien poistomahdollisuus muutamalla napsautuksella. Sekä automaattiset että manuaaliset tarkistukset auttavat pitämään webhotellintilisi turvassa. Lisätietoa löytyy oppaasta TÄÄLTÄ

xray

PHP-Xray verkkosivuston nopeuden optimointityökalu on myös asiakkaiden käytettävissä. Sivuston omistajana voit aktivoida sivustosi statistiikan parilla napsautuksella hallintapaneelin kautta ja menemällä sivustolle ja yrittämällä luoda uudelleen hitaita www sivupyyntöjä, PHP-Xray kautta saa tarkemman yleiskuvan mahdollisesta hitausongelmasta. Tarkempi kuvaus löytyy valmistajan videosta TÄÄLTÄ

Installatron on helppo ja innovatiivinen verkkosivustojen hallintasovellus, joka toimii muutamalla hiiren napsautuksella.
Voit kätevästi asentaa/varmuuskopioida/hallita sivustosi sisällönhallintajärjestelmää sekä lisätä uusia.
Mahdollisuus aktivoida automaattiset sivuston CMS-tietoturvapäivitykset ja varmuuskopiointi, jotta kaikki sivustolla olisi aina ajan tasalla

Radicenterin webhotellipaketissa voi kaikki asiakkaat käyttää Site Builder työkalua ilmaisten kotisivujen luomiseen.

Site Builder on työkalu yksinkertaisten kotisivujen luomiseen valmiilla teemalla ja graafisella hallintaliittymällä.
Löydät tarkemmat tiedot TÄÄLTÄ

Lyhyt yleiskatsaus cPanel-hallintapaneelista

Olemme myös koonneet usein kysyttyjen kysymyksien perusteella ohjeet, mitkä löytyy TÄÄLTÄ

Palveluiden hallinta eri alaosien kautta

FILES alaosiossa voit kätevästi hallita tiedostojasi verkkopohjaisen tiedostonhallinnan File Manager kautta, luoda/palauttaa varmuuskopioita, hallita FTP-tilejä ja kansion salasanasuojausta ja paljon muuta.

EMAIL alaosiossa voit helposti hallita kaikkien tiliisi liitettyjen verkkotunnusten sähköpostipalvelua.
Luo sähköpostitilejä, tarkista sähköpostien toimitus, hallitse suodattimia (mukaan lukien roskapostisuodattimet), sähköpostilistoja, …

DOMAINS alaosiossa voit lisätä, muuttaa ja hallita tilattuja verkkotunnuksiasi ja niihin liittyviä DNS-tietueita ja uudelleenohjauksia. Samoin myös aliverkkotunnuksia kohti.

DATABASES osiossa voit hallita tilisi MySQL-tietokantoja ja niihin liittyviä asetuksia.
Mukana on myös esiasennettu phpMyAdmin-verkkoliittymä, joka helpottaa MySQL-tietokantojen sisällön ja rakenteen hallintaa.

SECURITY osiossa voit hallita tilin turvallisuutta. Myös SSL-sertifikaatit sekä haittaohjelmien tarkistus ja palomuuripalvelun määrittäminen verkkotunnuksille ModSecurityn kautta.
Voit lisätä/aktivoida kaksivaiheisen 2Fa-todennuksen tilillesi (useimmilla palveluntarjoajilla ei ole tätä mahdollisuutta!)

SOFTWARE osa sisältää hallintasovelluksia tilin lisäohjelmistoille. Sieltä löydät tuen NodeJS-, Ruby- ja Python-sovelluksille sekä Installatronin kätevän lisäosien asennusohjelman ja ilmaisen SiteBuilder sivuston rakennusohjelman.
Siellä on myös PHP X-Ray ohjelma, minkä avulla voit tutkia verkkosivustosi nopeushuoleja mahdollisten hitaiden sivukyselyiden varalta, jos niitä voisi olla.

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.