.FI VERKKOTUNNUKSET

.FI verkkotunnusten siirto palveluntarjoajalta toiselle on ilmainen palvelu.

Jotta voisit siirtää .FI verkkotunnuksen, tarvitset verkkotunnuksen välittäjänvaihtoavaimen minkä voit kysyä vanhalta palveluntarjoajaltasi.
Ohjeet verkkotunnuksen siirtoon:

1. Pyytää nykyiseltä palveluntarjoajaltasi verkkotunnuksen välittäjänvaihtoavainta.
2. Meidän asiakastilillä, luo uusi tilaus verkkotunnuksen siirtoon (Luo uusi tilaus – Uusi verkkotunnus)
3. Tilauksessa ”Muokkaa lisätietoja” linkin kautta päivitä/vahvistaa verkkotunnuksen tiedot
4. ”Tallentaa” napille ja sen jälkeen pääset kuittamaan tilauksen ”Maksamaan” sivun kautta.

 

KANSANVÄLISET VERKKOTUNNUKSET
(.com, .net,.org, .eu jne)

Kansainvälisiä verkkotunnuksia siirrettäessä palvelun hinta on yhden vuoden verkkotunnuksen rekisteröintimaksu. Hinta ei sisällä vain siirtoa, vaan verkkotunnuksen rekisteröintiä pidennetään myös vuodella siirron aikana (lisätään +1 vuotta nykyiselle rekisteröintipäivälle).

Verkkotunnuksen siirtokoodin vaaditaan verkkotunnuksen siirtämiseen (EPP-koodi, valtuutuskoodi, authorization code jne.), Jonka voit pyytää nykyiseltä palveluntarjoajalta, joka hallinnoi verkkotunnustasi.

Ennen verkkotunnuksen siirtämistä on tarkistettava, että verkkotunnus ei ole lukittu ja että verkkotunnus ei käytä WHOIS-tietosuojapalvelua ja mikä sähköpostiosoite on toimialueen hallinnollinen yhteyssähköposti (toimialueen siirtoilmoitus lähetetään siihen osoitteeseen hyväksyttäväksi).
Kun olet luonut ja maksanut tilauksesta, sinun on odotettava siirron vahvistusviestiä, joka lähetetään verkkotunnuksen yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen. Kansainvälisten verkkotunnusten siirtäminen kestää 5-7 työpäivää riippuen siitä, kuinka nopeasti siirto hyväksytään.
Toiminnot:

1. Kysy nykyiseltä palveluntarjoajalta toimialueen siirtokoodi. Pyydä myös avaamaan verkkotunnuksesi lukitus ja asettamaan sähköpostiosoitteesi toimialueen yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeksi.
2. Luo asiakastilillä verkkotunnuksen siirtotilaus (Luo uusi tilaus – Lisää verkkotunnus)
3. Napsauta luodussa tilauksessa ”Muokkaa lisätietoja” -linkkiä
4. Täytä vaaditut kentät oikeilla verkkotunnuksen omistajan tiedoilla
Lisää verkkotunnuksen järjestelmänvalvojan yhteystiedot
5. Napsauta ”Tallenna” ja aloita sitten tilaus napsauttamalla ”Kassalle” -painiketta.

Radicenter 2022
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.