.EE ja.FI VERKKOTUNNUKSET

EE/.FI-verkkotunnusten siirtäminen meille on ilmaista.

.EE-verkkotunnuksen siirtoon tarvitset verkkotunnuksen valtuutuskoodin ja .FI-verkkotunnukselle välittäjänvaihtoavaimen, jonka voit pyytää nykyiseltä verkkotunnustasi hallinnoivalta palveluntarjoajaltasi.

Ohjeet verkkotunnuksen siirtoon:
1. Pyytää nykyiseltä palveluntarjoajaltasi verkkotunnuksen välittäjänvaihtoavainta.
2. Meidän asiakastilillä, luo uusi tilaus verkkotunnuksen siirtoon (Luo uusi tilaus -> Uusi verkkotunnus -> Siirrä (.EE|.FI) verkkotunnus)
3. Tilauksessa ”Muokkaa lisätietoja” linkin kautta päivitä/vahvistaa verkkotunnuksen tiedot ja lisää avain.
4. ”Tallentaa” napille ja sen jälkeen pääset kuittamaan tilauksen ”Maksamaan” sivun kautta.

 

KANSANVÄLISET VERKKOTUNNUKSET
(.com, .net, .org, .eu, …)

Kansainvälisiä verkkotunnuksia siirrettäessä palvelun hinta on yhden vuoden verkkotunnuksen rekisteröintimaksu. Hinta ei sisällä vain siirtoa, vaan verkkotunnuksen rekisteröintiä pidennetään myös vuodella siirron aikana (lisätään +1 vuotta nykyiselle rekisteröintipäivälle).

Verkkotunnuksen siirtokoodin vaaditaan verkkotunnuksen siirtämiseen (EPP-koodi, valtuutuskoodi, authorization code jne.), Jonka voit pyytää nykyiseltä palveluntarjoajalta, joka hallinnoi verkkotunnustasi.

Ennen verkkotunnuksen siirtämistä on tarkistettava, että:
– verkkotunnus ei ole lukittu eikä verkkotunnus käytä WHOIS-tietosuojapalvelua
– mikä sähköpostiosoite on verkkotunnuksen hallinnollinen yhteyssähköposti (toimialueen siirtoilmoitus lähetetään siihen osoitteeseen hyväksyttäväksi).

Kun olet luonut ja maksanut tilauksesta, sinun on odotettava siirron vahvistusviestiä, joka lähetetään verkkotunnuksen yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen.

Ohjeet verkkotunnuksen siirtoon:
1. Kysy nykyiseltä palveluntarjoajalta verkkotunnuksen siirtokoodi. Pyydä myös avaamaan verkkotunnuksesi lukitus ja asettamaan sähköpostiosoitteesi toimialueen yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeksi.
2. Luo asiakastilillä verkkotunnuksen siirtotilaus (Luo uusi tilaus -> Lisää verkkotunnus -> Siirrä verkkotunnus uudelle webhotellintilille)
3. Napsauta luodussa tilauksessa ”Muokkaa lisätietoja” linkkiä
4. Täytä vaaditut kentät oikeilla verkkotunnuksen omistajan/yhteyshenkilön tiedoilla ja lisää siirtokoodi
5. Napsauta ”Tallenna” ja aloita sitten tilaus napsauttamalla ”Maksamaan” painiketta.

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.