Olemme lisänneet AccelerateWP lisäosan cPanel palvelimillemme, auttaaksemme asiakkaita parantamaan asiakkaan WordPress verkkosivujen suorituskykyä. Aktivoimalla tämän lisäosan se havaitsee etukäteen mahdolliset ongelmat, joita saattaa ilmetä asennuksen aikana, eikä näin ollen ”riko” verkkosivustoasi, vaan näyttää varoituksen mahdollisista ongelmista ja ohjeita niiden lieventämiseksi. Aktivointi on helppoa parilla hiiren napsautuksella cPanelista ja aktivoinnin jälkeen voit halutessasi muokata lisäasetuksia verkkosivustosi wp-admin-sivulla.

HUOM! WordPressin ja PHP vähimmäisvaatimukset, jotta tämä lisäosa toimisi:
– Sivuston tulee käyttää PHP-versiota 7.2 tai uudempaa.
– WordPress version on oltava 5.6 tai uudempi.
– Muita WordPressin välimuistilaajennuksia ei saa olla käytössä.
– WordPress ei saa olla Multisite tilassa.

Aktivoidaksesi tämän toiminnon verkkosivustoillasi, sinun tulee:

1. Kirjautua cPanel webhotellintilillesi (ohjeet löytyy TÄÄLTÄ)

2. Mene osioon Software -> AccelerateWP

3. AccelerateWP lisäosa skannaa webhotellitilisi verkkosivustot ja näyttää löydetyt WordPress-asennukset (sivustojen lukumäärästä/koosta riippuen tämä prosessi voi kestää jonkin aikaa)

Jos tarkistuksen aikana havaittiin huolenaiheita, ne näytetään punaisella huutomerkillä. Tämän symbolin napsauttaminen näyttää lisäohjeet

Jos ongelmia ei löytynyt, voit aktivoida tämän lisäosan klikkaamalla AccelerateWP painiketta.

4. AccelerateWP-laajennus skannaa sivun uudelleen ja lisää/aktivoi tarvittavat toimenpideet/lisäosat ja AccelerateWP WordPress lisäosan ja onnistuneen aktivoinnin jälkeen tulee eteen seuraava:

5. Voit tarkistaa AccelerateWP toimivuuden, avaamalla verkkosivustosi WordPress adminsivun ja valitsemalla Asetukset -> AccelerateWP.

6. Accelerate WP lisäosan adminsivulla voit halutessasi lisätä/muuttaa lisäasetuksia optimoidaksesi verkkosivuston nopeutta.

Englanninkieliset lisäohjeet löytyvät sivulta:
CloudLinux Docs – AccelerateWP feature additional options

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.