Tervetuloa Radicenteriin

Radicenter on webhotellipalveluja tarjoava yhtiö, jonka tarina alkoi vuonna 1999, jolloin aloimme välittämään hosting-palveluja. Se, mikä alkoi pienimuotoisena jälleenmyyjätoimintana, on kasvanut vuosien saatossa täyden palvelun kansainväliseksi organisaatioksi, jolla ovat vankat arvot ja tietotaito sekä kulttuuri.

Vuonna 2018 meillä on noin 10000 asiakasta Suomessa, Virossa, Saksassa, Espanjassa, Latviassa ja Liettuassa. Suomalaisia asiakkaita on ympäri maailmaa – Yhdysvalloista Taimaaseen.

Toiminta kansainvälisillä markkinoilla auttaa meitä ymmärtämään paremmin asiakkaiden tarpeita. Teknologia on kehittynyt, mutta asiakkaiden perustarpeet ovat pysyneet muuttumattomina. Asiakkaat haluavat luotettavaa palvelua, helppoja ja edullisia ratkaisuja sivustoille ja sähköposteille.

Lisämahdollisuuksia ja palveluja voi ja täytyy olla, mutta Radicenter on keskittynyt ja aikoo tehdä niin myös tulevaisuudesse meidän ydinosaamiseen. Yksinkertaiset ja luotettavat palvelinratkaisut pk-yrityksille ja yksityishenkilöille.

Meidän tärkein tehtävä on olla luotettava palvelinpalvelujen toimittaja.
Luotettavuus ja toimintavarmuus on se mitä parhaiten osaamme ja sitä me myös tarjoamme.

Tiimi

Avainhenkilöt Radicenterissa

Klen / CEO / Asiakassuhteet

Klen liityi Radicenteriin vuonna 2011. Hänen työ on huolehtia siitä, että kaikki on kunnossa 365 päivää vuodessa.

Kristjan / PHP / MYSQL / AJAX / JAVASCRIPT / etc.

Kristjan on meidän turvallisuuden asiantuntija, koodivelho ja teknisen tuen asiantuntija, jolle yksikään ongelma ei ole liian vaikea.

Kenneth / Perustaja / Palvelinguru

Kenneth on Radicenteri perustaja. Hän tuntee jokaisen palvelimen ja tietää 20 vuoden kokemuksella kaiken, mitä palvelimista voi tietää.

Radicenter 2018