Radicenter on webhotellipalveluja tarjoava yhtiö, jonka tarina alkoi 25 vuotta sitten – vuonna 1999, jolloin syntyi ajatus aloittaa webhotellipalvelujen tarjoaminen ja verkkotunnusten rekisteröinti. Vuonna 2001 perustimme yrityksen Netpoint Systems OÜ. Olemme toimineet tuotenimellä Netpoint, myöhemmin myös Serverimaailmalla (Serverimaailma Suomessa). Vuoteen 2009 mennessä olimme kehittäneet jo huomattavan kansainvälisen asiakaskunnan, ja siksi päätimme ottaa käyttöön yleiseurooppalaisen tuotemerkin, Radicenter. Radicenter OÜ perustettiin.

25 vuoden aikana olemme nähneet ja ratkaisseet kaikenlaisia ​​eri ongelmia ja hankkineet huomattavan kokemuspohjan. Olemme kehittäneet selkeät arvot. Webhotellipalveluissa pidämme tärkeimpänä nopeutta ja luotettavuutta, asiantuntevaa asiakaspalvelua sekä asiakastietojen turvallisuutta ja suojausta.

Webhotellipalvelua ei tilata muutamaksi kuukaudeksi tai muutamaksi vuodeksi, vaan yritys tarvitsee sitä koko yrityksen toiminnan ajan. Kotisivun ja sähköpostin tulee toimia sujuvasti 24/7. Siksi on tärkeää, että webhotellin palveluntarjoaja on vankka ja luotettava kumppani, joka ei jätä sinua vaikeuksiin missään tilanteessa. Radicenter on sellainen kumppani yrityksellesi.

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.