R1-Orange-(RGB)

Tervetuloa Radicenteriin

Radicenter on webhotellipalveluja tarjoava yhtiö, jonka tarina alkoi vuonna 1999, jolloin aloimme välittämään hosting-palveluja. Se, mikä alkoi pienimuotoisena jälleenmyyjätoimintana, on kasvanut vuosien saatossa täyden palvelun kansainväliseksi organisaatioksi, jolla ovat vankat arvot ja tietotaito sekä kulttuuri.

Toiminta kansainvälisillä markkinoilla auttaa meitä ymmärtämään paremmin asiakkaiden tarpeita. Teknologia on kehittynyt, mutta asiakkaiden perustarpeet ovat pysyneet muuttumattomina. Asiakkaat haluavat luotettavaa palvelua, helppoja ja edullisia ratkaisuja sivustoille ja sähköposteille.

Lisämahdollisuuksia ja palveluja voi ja täytyy olla, mutta Radicenter on keskittynyt ja aikoo tehdä niin myös tulevaisuudesse meidän ydinosaamiseen. Yksinkertaiset ja luotettavat palvelinratkaisut pk-yrityksille ja yksityishenkilöille.

Meidän tärkein tehtävä on olla luotettava palvelinpalvelujen toimittaja.
Luotettavuus ja toimintavarmuus on se mitä parhaiten osaamme ja sitä me myös tarjoamme.

Radicenter 2022
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.