Suosittu ja yksinkertainen Installatron työkalu, jonka avulla voit helposti ja nopeasti hallita verkkosivustosi ohjelmistoja.

Installatronin edut:
– Automaattiset varmuuskopiot (aktivoinnin yhteydessä)
– Automaattiset päivitykset (aktivoinnin yhteydessä)
– Sisällönhallinnan/gallerian/… asentaminen halutulle verkkotunnukselle/aliverkkotunnukselle vain muutamalla napsautuksella

Tuki suosituille sovelluksille
+ Sisällönhallintatyökalut (WordPress, Drupal, Joomla, Moodle)
+ Kuva- ja mediagalleriat (Piwigo, Coppermine, Zenphoto)
+ Verkkokauppasovellukset (Magento, PrestaShop, osCommerce, OpenCart)
+ SEO ja mainontasovellukset (SEOPanel)
+ Yrityksille (SugarCRM, SuiteCRM, Dolibarr, WHMCS)
+ Sopii myös kehittäjille/koodareille (MODx, CodeIgniter, DokuWiki, Drupal, Laravel, …)

Näet kaikki sovelluksesi yhdessä paikassa, Installatronin kautta, ”My Applications” välilehdellä. Installatronissa voit myös seurata saatavilla olevia päivityksiä, tilastoja, varmuuskopioresursseja ja paljon muuta. Uuden sovelluksen lisääminen verkkosivustollesi vie vain muutaman napsautuksen. Voit myös halutessasi tuoda olemassa olevan sisällönhallinnan ulkopuolelta tilillesi Installatron työkalulla (tarvitaan FTP/sFTP/SSH tunnukset).

Radicenter on virallinen Installatronin kumppani vuodesta 2009.

Yksinkertainen ohjelmien asennus muutamalla hiiren napsautuksella - ei vaadi teknistä osaamista

Kätevä, yksinkertainen ja automatisoitu verkkosovellusympäristö, joka ei vaadi teknistä tietoa kauniin ja toimivan verkkosivun luomiseen. Voit valita yli 200 eri olemassa olevien sovellusten asennuspaketista ja niiden eri versioista (tarkempi luettelo löytyy Installatron-sivulta TÄÄLTÄ) Installatroniin on mahdollista lisätä palvelimella jo toimiva verkkosivu sekä luotaa uuden WordPress-verkkosivun näppärästi  parilla hiiren napsautuksella.

Miteen voi toteuttaa sen (esimerkiksi WordPressillä):

1. Avaa Installatron

Siirry cPanel-hallintapaneeliin ja kohtaan:
SOFTWARE -> Installatron Application Installer.

2. Etsi sovellus

Valitse sivulla ohjelmisto halutusta luokasta ja napsauta sen kuvaketta/nimeä.
(Olemme käyttäneet WordPressiä esimerkkinä).

3. Tutustuu sovellukseen

Tutustu valitun verkkoohjelmiston lisätietoihin ja mahdollisiin versioihin ja napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta ”+ install this application”.

4. Valitse asetukset ja asenna

Asetussivulta voit valita verkkotunnuksen ja kansion, johon haluat asentaa verkkosovelluksen, sekä tämän sovelluksen version ja automaattisten varmuuskopiointien/päivitysten asetukset, sekä sinulle sopivan käyttäjätunnuksen/salasanan. Suurin osa asetuksista voidaan jättää automaattisiksi, ja kun olet napsauttanut + Install painiketta, Installatron tekee automaattisesti kaikki lisäasetukset ja työt puolestasi.

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.