Hyvä tapa vähentää kuluja!

Yleensä webhotellipalveluntarjoajat sallivat sinun isännöidä vain yhtä verkkotunnusta ja verkkosivua, ja sinun on ostettava lisä webhotellintili jokaiselle verkkotunnukselle, jolla haluat isännöidä verkkosivua ja sähköpostiosoitteita.

Radicenter tarjoaa edullisen vaihtoehdon isännöidä jopa 20 lisäverkkotunnusta yhdessä verkkohotellipaketissa.
Jokaista ylimääräistä verkkotunnustilaa kohden webhotellitilin kuukausimaksuun lisätään vain 3,49 (+ALV).

Esimerkiksi

Jos sinulla on 3 eri verkkotunnusta, joilla on 3 verkkosivua, tarvitset yleensä 3 eri webhotellitiliä näiden verkkotunnusten tarpeen.
Otetaanpa esimerkkinä Starter webhotellipakettimme, jonka kuukausihinta on 8,99€ (+alv).
Jos hallinnoit 3 verkkosivustoa, kuukausihinta olisi 3 x 8,99 € = 26,97 € (+alv).

Meillä voit hallita näitä 3 verkkosivustoa yhdessä Starter paketissa.
Annetun esimerkin perusteella majoituksen hinta olisi Starter paketin kuukausihinta 8,99 € (+alv) + 2 lisäverkkotunnuksen kuukausihinta 6,98 € (2 x 3,49 €) = 15,97 € (+alv).

Selkeä hintavoitto: 11 € (+KM)/kk!

Kuinka tilata lisäverkkotunnuspaikka?

Jos haluat tilata uuden verkkotunnuspaikan webhotellitilillesi, valitse asiakastililtä ”Lisäresurssit”.
Kohdassa ”Lisäverkkotunnuspaikkoja” voit lisätä lisäverkkotunnusten määrää siirtämällä liukusäädintä oikealle ja napsauttamalla ”Change hosting package extras” nappia.
Seuraavassa vaiheessa voit suorittaa maksun lisäverkkotunnusten paikoista.

Kun maksu on suoritettu, joudut odottamaan noin 15 minuuttia ja sitten voit lisätä ylimääräisen verkkotunnuksen cPaneliin kohtaan Domains ja napsauttamalla ”Create A New Domain” painiketta.
Jos haluat lisätä lisäverkkotunnuksen, sinun on poistettava ruksi ”Share document root…” valintaruudusta seuraavalla sivulla.
Verkkotunnuksen DNS on aktiivinen kunnes tunnin kuluttua.

Lisämaksu lasketaan lisäverkkotunnuspaikkojen mukaan riippumatta siitä, ovatko lisäverkkotunnukset käytössä cPanelissa vai eivät.
Näet lisätietoa verkkotunnuspaikoista asiakastililtä valitsemalla valikosta ”Webhotellit” ja klikkaamalla vastaavan webhotellipaketin käyttäjätunnukselle.

Kuinka poistaa lisäverkkotunnuspaikka?

Jos haluat vähentää lisäverkkotunnuspaikkoja, poista ensin tarpeettomat verkkotunnukset ”Domains” kautta. Sen jälkeen tulisi kirjautua meidän kotisivun kautta asiakastilille (https://www.radicenter.fi/ sivun oikeasta yläkulmasta klikkaa linkille ”ASIAKASTILI”) ja klikkaa ”Webhotellit” linkille. Klikkaa oman webhotellin nimen päälle ja sen jälkeen sivun alaosasta ”Päivittää cPanel tilin tiedot asiakastilin kans.”. Lisäverkkotunnuspaikkojen arvo päivitetään sen jälkeen automaattisesti cPanelista asiakastilin kans. Päivityksen jälkeen tulisi odottaa kunnes 10 minuuttia ja sen jälkeen pitäisi poistaa vanhalta tilaukselta webhotellin tilauksen/jatkon rivi (poistaa myös lisäverkkotunnuspaikat tilauksesta) ja asiakastilin kautta ”Webhotellit” sivulta klikkaa ”Jatka” napille, jotta jatkotilaus laitettaisi ostoskoriin. Lisäverkkotunnuspaikkojen arvo pitäisi olla nyt sama kuten cPanelin tilillä.

NB! Jos osilla verkkotunnuksilla on tarvetta ainoastaan sähköpostille eikä verkkosivuille, ei ole niille tarvetta lisäverkkotunnuksena! Voitte poistaa sen verkkotunnuksen cPanelistaDomains” kautta ja luoda sen aliastunnuksena. Jos haluat lisätä verkkotunnuksen aliastunnuksena, napsauta Domains valikon alla ”Create A new Domain” painiketta. Seuraavalla sivulla sinun on ruksattava ”Share document root…”. Kun verkkotunnus on lisätty, voit luoda uudelleenohjauksen ”Redirects” valikosta.

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.