Verkkotunnus / verkkotunnuksen nimi

Verkkotunnus on ns. postinumero, jota tarvitaan webhotellipalveluusi, eli tiedostojen/sähköpostien/tietokantojen indeksointiin verkossa.
Katso lisätietoja Wikipedia-artikkelista .
Radicenter on vain verkkotunnusten jälleenmyyjä eri ”keskusrekistereille” (”Estonian Internet Foundation” .ee verkkotunnusrekisterille; EURid .eu verkkotunnusrekisterille jne.).
Verkkotunnusten hinnat määrittävät ”keskusrekisterit”/verkkotunnusrekisterit.

 

Verkkopalvelu/Webhotellintili

Webhotelli on ns. tallennustila/levytila tiedostoillesi / sähköpostillesi / tietokantoillesi. Webhotellipalvelun tarjoaa Radicenter.

 

Jos verkkotunnuksen rekisteröinti vanhenee / pysähtyy tai verkkotunnus poistetaan / menee karanteeniin, on myös mahdollista päästä käsiksi tiedostoihin, sähköposteihin ja tietokantoihin myös suoraan palvelimen IP-osoitteen kautta.
Jos ennakkomaksu webhotellitililä vanhenee, verkkotunnuksen nimi ja sen rekisteröinti pysyy voimassa, mutta jonkin ajan kuluttua webhotellitili poistetaan (sekä tiliin liitetyt tiedot ja verkkosivusto / sähköposti / tietokannat / yms. palvelut eivät enää toimi).

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.