Täältä sivulta löydät ohjeet verkkotunnusten yhteystietojen päivitykseen:

  1. 1. EE Verkkotunnusten ohjeet
  2. 2. FI verkkotunnusten ohjeet
  3. 3. Muiden verkkotunnusten (com/net/org/biz/…) ohjeet

1. .EE verkkotunnukset:
.ee verkkotunnuksen omistajan vaihtamiseksi on luotava verkkotunnuksen omistajan päivitystilaus, tämä voidaan tehdä asiakastililtä.

Asiakastilille pääsee sivulta www.radicenter.fi > valitse sivun oikeasta yläkulmasta ASIAKASTILI.
Valitse sitten ”Luo uusi tilaus > Toiminnot .EE verkkotunnuksilla > Omistajan vaihtuminen tai omistajatietojen päivitys”.
Valitse valikkoista verkkotunnus, mille haluat päivittää omistajuuden, ja napsauta ”Lisää koriin”.

Klikkaa ”Lisää/muuta tietoja” linkkiä (vieressä punainen nuoli).
Anna uuden omistajan tiedot täyttämällä kaikki kentät, jotka on merkitty pakoillisiksi.
Napsauta ”Verkkotunnuksen hakemuksen allekirjoittaminen” , täytä allekirjoittajien tiedot ja paina sitten ”Luo hakemuksen pdf allekirjoittamista varten” nappia.
Seuraavalla sivulla nykyinen verkkotunnuksen omistaja ja uusi verkkotunnuksen omistaja voivat allekirjoittaa verkkotunnuksen omistajan vaihtohakemuksen digitaalisesti.
Tarvittaessa on mahdollista lähettää ulkoinen linkki allekirjoittamista varten toiselle osapuolelle.
Lähetä ulkoinen linkki napsauttamalla ”Hakemus voidaan allekirjoittaa myös ulkoisen suoralinkin kautta” -linkkiä ja seuraavalta sivulta on mahdollista kopioida linkki osoiteriviltä ja lähettää se toiselle osapuolelle.

Samoin voit päivittää .ee verkkotunnuksen teknisen yhteyshenkilön valitsemalla asiakasalueelta ”Domainpalvelut > Verkkotunnuksen teknisen yhteyshenkilön päivitys” tai adminhenkilön valitsemalla ”Toiminnot .EE verkkotunnuksilla > Hallintakontaktin muutos”.

2. .FI verkkotunnukset:
Jos haluat vaihtaa .fi verkkotunnuksen omistajan, lähetä meille pyyntö sähköpostitse verkkotunnuksen yhteyshenkilön sähköpostiosoitteelta tai pyynnön .fi verkkotunnuksen omistajuuden muutosavaimesta asiakastilin yhteyshenkilön sähköpostiosoitteelta.

Sen jälkeen lähetämme .fi verkkotunnuksen omistajuuden siirtoavaimen .fi verkkotunnisterekisterin kautta vastaavan saman verkkotunnuksen yhteystiedoissa merkitylle viralliselle omistajan sähköpostille.

3. Muut verkkotunnukset (com/net/org/biz/…):
Jos haluat vaihtaa jonkin muun TLD-verkkotunnuksen (com/net/org/…) omistajaa tai yhteystietoja, valitse asiakastilin etusivulta  ”Domainit”, klikkaa sopivan verkkotunnuksen nimelle ja napsauta sitten:
– Omistajan yhteystietojen päivitykselle: ”Päivitä ”owner” yhteystietoja
– Adminhenkilön yhteystietojen päivitykselle: ”Päivitä ”admin” yhteystietoja
Jos on verkkotunnukselle laitettu myös tekninen yhteyshenkilö, niin:
– Tekniselle yhteyshenkilön yhteystietojen päivitykselle: ”Päivitä ”technical” yhteystietoja

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.