Verkkotunnusten siirto yhdeltä cPanel tililtä toiselle voidaan tehdä vain manuaalisesti toiminnon monimutkaisuuden vuoksi.

 

Siirron aikana tarvitaan seuraavat toimenpiteet:

 

1. Siirrettävät verkkotunnukset ja aliverkkotunnukset tulisi lisätä uudelle cPanel tilille.

2. Kaikki sähköpostiosoitteet tulisi lisätä uudelle cPanel tilille ja vanhan cPanel tilin alla ollut salasanat on määritettävä erikseen uuden cPanel tilin alle (tämä edellyttää salasanojen sisältävien ”etc / * / shadow” tiedostojen kopiointia/siirtoa) .

3. Verkkotunnuksiin ja aliverkkotunnuksiin liittyvät verkkosivu- ja sähköpostitiedostot on siirrettävä uudelle cPanel tilille.

4. Tietokannat, tietokantojen sisällöt ja käyttäjätunnukset on luotava/siirrettävä uuden cPanel-tilin alle, ja tarvittavat käyttäjänoikeudet on määritettävä erikseen, jotta tietokannan käyttäjätunnuksilla olisi oikeudet samoihin tietokantoihin.

5. Verkkosivuston hallintaohjelmistojen asetukset on tarkistettava, kansioiden polut, tietokannan käyttäjätunnukset, tietokantojen nimet ja salasanat tulisi päivittää/tarkistaa, koska ne kaikki voi olla eriä verkkosivuston asetuksista vanhalla cPanel-tilillä!
Ilman tätä vaihetta voi olla ettei verkkosivu toimi uudella cPanel-tilillä.

6. Lisäksi on tarkistettava koko verkkosivun (siirrettyjen sivujen) toimivuus uudella cPanel tilillä.
Verkkosivustojen asetuksiin on usein tehtävä lisämuutoksia, joita ei voida ennakoida. Verkkosivuston alustat/hallintaohjelmistot ovat hyvin erilaisia ​​toisistaan ​​ja niillä voi olla erilaiset vivahteet.

7. Jo siirretyt verkkotunnukset/aliverkkotunnukset ja niiden tiedot tulee poistaa vanhalta cPanel tililtä!

 

Kaikki nämä toiminnot voi suorittaa asiakas myös itse (kun cPanel webhotellitilin pääkäyttäjällä on oikeudet kaikkiin cPanel tilin tietoihin ja asetuksiin).
Jos haluat tilata semmoiset maksulliset lisäpalvelut meiltä on hinta 79.- EUR (+ ALV) per  verkkotunnuksen siirto.
(Saman palvelun näet myös: hintakirjasta)

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.