Meidän asiakkailla on mahdollista käyttää webmailia. Käyttäjäntunnus on aina sähköpostiosoitteen muodossa (ilman välilyöntejä): nimi @ verkkotunnuksennimi . fi

Webmailin osoite on yleensä muodossa:
1. https://webmail.verkkotunnuksennimi.tld
(jossa siis verkkotunnuksennimi.tld olisi oman verkkotunnuksen osoite (ilman WWW etu-liitettä!))
2. https://verkkotunnuksennimi.tld/webmail
(jossa siis verkkotunnuksennimi.tld olisi oman verkkotunnuksen osoite (ilman WWW etu-liitettä!))
3. https://verkkotunnuksennimi.tld:2096
(jossa siis verkkotunnuksennimi.tld olisi oman verkkotunnuksen osoite (ilman WWW etu-liitettä!))
4. https://cpX.radicenter.eu:2096
(jossa cpX on teidän webhotellin palvelimen nimen etu-liite (cpa,cpb,cpc,…, tms.))

 

– Jos on sähköpostintilin tunnukset (käyttäjäntunnus muodossa sähkopostintili@omaverkkotunnus.tld ja sen salasana) tiedossa:
1. Kirjaudu webmailiin
2. Jos eteen tulee ”Open your inbox” sivun yläosassa, samalla sivulla menee osioon ”Edit Your Settings” -> ”Password and security”. Jos eteen tuu sähköpostilaatikko, klikkaa ”Webmail Home” nappia vasemmassa ruudun reunassa ja sen jälkeen ”Edit Your Settings” -> ”Password and security” linkillä eteenpäin.
3. Laita uusi salasana ”New password” (Uusi salasana) nimiseen laatikkoon (Huom! Salasanan vahvuus pitäisi olla 65% tai enemmän. Salasanan laatikon alla näet salasanan turvallisuus skoorin numeroina, sen tulisi olla 65 tai enemmän!) Ja sen jälkeen ”New password again” (Vahvista uusi salasana) laatikkoon sama salasana uudestaan.
5. Kun olet laittanut uuden vahvan salasanan, sivulla on sininen ”Save changes” (Tallenna) nappi – sillä pääset tallentamaan uuden salasanan omalle sähköpostitilille!

Huom! Napsauta sivulla ”GENERATE PASSWORD” vaan siinä tapauksessa, jos haluat, että cPanel Webmail luo itse sähköpostitilillesi uuden salasanan!
Huom! Salasanan vaihdon jälkeen tulisi nyt heti kaikissa laitteissa (jossa toi sähköpostinosoite on käytössä) päivittää heti uuden salasanan myös saapuvien ja lähtevien postien sähköpostinpalvelimien asetuksiin!

 

– Jos et tiedä omia sähköpostitilin tunnuksia:
1. Kirjaudu cPanel tilille (osoite muodossa: https://cpanel.omaverkkotunnuksennimi.tld ) webhotellitilin pääkäyttäjäntunnuksilla (muodossa r12345 tai np12345 – tarkemmin näet asiakastililtä sen tilatun webhotellitilin sivulta!)
2. cPanel -> EMAIL (SÄHKÖPOSTI) -> Email Accounts (Sähköpostitilit)
3. Oman sähköpostiosoitteen rivillä, klikkaa ”Manage” (HALLINTA) nappia
4. SECURITY (SUOJAUS) osiossa laita uusi salasana ”New password” (Uusi salasana) nimiseen laatikkoon (Huom! Salasanan vahvuus pitäisi olla 65% tai enemmän. Salasanan laatikon alla näet salasanan turvallisuus skoorin numeroina, sen tulisi olla 65 tai enemmän!)
5. Kun olet laittanut uuden vahvan salasanan, sivun alaosassa on sininen ”UPDATE EMAIL SETTINGS” nappi – sillä pääset tallentamaan uuden salasanan omalle sähköpostitilille!

Huom! Napsauta sivulla ”GENERATE PASSWORD” vaan siinä tapauksessa, jos haluat, että cPanel luo itse sähköpostitilillesi uuden salasanan!
Huom!
Salasanan vaihdon jälkeen tulisi nyt heti kaikissa laitteissa (jossa toi sähköpostinosoite on käytössä) päivittää heti uuden salasanan myös saapuvien ja lähtevien postien sähköpostinpalvelimien asetuksiin!

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.