Palvelimemme tarkistavat kaikki saapuvat sähköpostit. Lähettäjä, lähettäjän luotettavuus, viestin sisältö ja liitteet tarkistetaan myös.
(Sataprosenttista roskapostisuodatusta ei valitettavasti kuitenkaan voida taata.)

– Sähköpostitilille voi säätää roskapostisuodatinta webmailista:
1. Tätä varten sinun on kirjauduttava sisään vastaavalla sähköpostiosoitteella Webmaili-osoitteesta muodossa: https://webmail.domain.com (korvaa domain.com omalla verkkotunnuksellasi)
2. Jos olet kirjautunut sisään Webmailiin, valitse valikosta ”Webmail Home” ja sitten ”Spam Filters”.
3. Jos ”Webmailin etusivu” avautuu, kun kirjaudut webmailiin, voit valita valikosta välittömästi ”Spam Filters”, eikä sinun tarvitse napsauttaa ”Webmail Home” -linkkiä.
4. Kohdassa ”Spam Filters” voit asettaa roskapostikynnyksen hylkäämään kaikki sähköpostit, joiden pisteet saavuttavat tai ylittävät määritetyn kynnysarvon. (”Set a custom threshold”).
– Mitä suurempi luku, sitä vähemmän rankka roskapostisuodatin on ja sitä enemmän roskapostia tulee läpi.
– Mitä pienempi luku, sitä rankempi roskapostisuodatin on ja sitä vähemmän roskapostia tulee, mutta sitä suurempi on riski, että jotkut tärkeistä sähköposteista jumittuvat suodattimeen eikä niitä toimiteta sähköpostikansioon normaalisti.
Käyttäjän on selvitettävä sopiva lukunumero. Suosittelemme asettamaan kynnysarvoksi 5.

Voit myös lisätä tiettyjä ”eri-sääntöjä” roskapostin tarkistukseen Webmailin kautta.
– Valitse ”Webmail Home” -> ”Email Filters”.
– Napsauta ”Add new Filter” lisätäksesi suodattimen.
– Anna suodattimelle nimi (se on vain näkyvissä sinulle, eikä sillä ole merkitystä suodattamisessa), sääntö ja toiminto.
– Napsauta ”Create”.
Jokaisen sähköpostiosoitteen estämiseksi ei tarvitse luoda uutta suodatinta, mutta jos suodatin on jo olemassa, voit yksinkertaisesti lisätä suodattimeen lisäosoitteita ”Edit” napin kautta.

– Voit myös määrittää roskapostisuodattimen cPanel kautta ”Spam Filters” -valikossa:
Sähköpostisuodattimia voidaan lisätä myös cPanel-ympäristön kautta.
– ”Global Email Filters” kautta voit lisätä suodattimia, jotka koskevat kaikkia verkkopalvelutilisi sähköpostitilejä ja ”Email Filters” kautta voit luoda suodattimia sähköpostitileille erikseen.
– Jos olet huolissasi siitä, että jotkut viestit eivät tavoita sinua (jää jumiin roskapostisuodattimeen), voit lisätä lähettäjän sähköpostiosoitteen ns. ”valkoiseen luetteloon” (whitelist).
Valitse cPanelissa ”Spam Filters” -> ”Additional Configurations (For Advanced Users)” -> ”Show Additional Configurations” -> ”Edit Spam Whitelist Settings” -> ”Add A New ”whitelist_from” Item”.
– Kirjoita lähettäjän osoite ruutuun ja napsauta ”Update Whitelist (whitelist_from)” nappia.
– Jos haluat estää kokonaan tietystä osoitteesta tai verkkotunnukselta tulevat sähköpostiviestit, valitse ”Spam Filters” -> ”Additional Configurations (For Advanced Users)” -> ”Show Additional Configurations” -> ”Blacklist (Emails Never Allowed)” -> ”Edit Spam Blacklist Settings” -> ”Add A New ”blacklist_from” item” ja kirjoita lähettäjän osoite tai verkkotunnus muodossa ”*@domain.com” (ilman lainausmerkkejä).

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.