”Lisäverkkotunnuspaikkoja” rivi näkyy tilauksessa/webhotellin tiedoissa, jos Teillä olevassa tilatussa webhotellipaketissa ja/tai tilauksessa on määritelty lisäverkkotunnuspaikkojen mahdollisuus. Yleisesti pitäisi tilata jokaiselle verkkotunnukselle myös webhotellipaketti. Radicenter tarjoa mahdollisuutta tilata samalle paketille lisäverkkotunnuksia varten lisäverkkotunnuspaikkoja halvalla (ilman tarvetta tilata niille myös webhotelleja erikseen). Lisäverkkotunnuspaikan hinta per lisäverkkotunnus on ainoastaan 1.50 Eur + ALV joka lisääntyy siis webhotellitilin kuukausihinnalle.

Kuukausimaksu lisäverkkotunnuspaikoista arvioitaan automaattisesti tilattujen lisäverkkotunnuspaikkojen mukaisesti – ei riippuu siitä, onko lisäverkkotunnus www kautta käytössä tai ei. Kaikki cPanel tilillä olevat tilatut lisäverkkotunnukset/lisäverkkotunnuspaikat löytyy cPanel tililtä kohdalla: ”Addon Domains” (Lisätoimialueet).

Jos haluat vähentää lisäverkkotunnuspaikkoja, poista ensin tarpeettomat verkkotunnukset ”Addon Domains” (Lisätoimialueet) kautta. Sen jälkeen tulisi kirjautua meidän kotisivun kautta asiakastilille (https://www.radicenter.fi/ sivun oikeasta yläkulmasta klikkaa linkille ”ASIAKASTILI”) ja klikkaa ”Webhotellit” linkille. Klikkaa oman webhotellin nimen päälle ja sen jälkeen sivun alaosasta ”Päivittää cPanel tilin tiedot asiakastilin kans.”. Lisäverkkotunnuspaikkojen arvo päivitetään sen jälkeen automaattisesti cPanelista asiakastilin kans. Päivityksen jälkeen tulisi odottaa kunnes 10 minuuttia ja sen jälkeen pitäisi poistaa vanhalta tilaukselta webhotellin tilauksen/jatkon rivi (poistaa myös lisäverkkotunnuspaikat tilauksesta) ja asiakastilin kautta ”Webhotellit” sivulta klikkaa ”Jatka” napille, jotta jatkotilaus laitettaisi ostoskoriin. Lisäverkkotunnuspaikkojen arvo pitäisi olla nyt sama kuten cPanelin tilillä.

NB! Jos osilla verkkotunnuksilla on tarvetta ainoastaan sähköpostille eikä verkkosivuille, ei ole niille tarvetta lisäverkkotunnuksena! Voitte poistaa sen verkkotunnuksen cPanelistaAddon Domains” (Lisätoimialueet) kautta ja luoda sen ”Aliases” (Aliakset) alle. Jos on tarvetta ohjata sen verkkotunnuksen WWW liikenne muualle, onnistuu se Redirects (Uudelleenohjaukset) kautta cPanelista.

Radicenter 2021
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.