ICANN (kansainvälisten domainien ylin taho) teki muutamia tärkeitä muutoksia domainnimien rekisteröintiehtoihin 1.1.2014 alkaen:

Geneeristen verkkotunnusten (COM, NET, ORG, INFO, jne.) rekisteröijät saavat sähköpostiviestin, jossa pyydetään avaamaan viestissä oleva linkki ja vahvistamaan yhteystiedot.

Tiedot täytyy vahvistaa linkin kautta 15 päivän sisällä verkkotunnuksen rekisteröimisestä/päivittämisestä. Jos näin ei tehdä, niin domainin toiminta keskeytetään ja ohjataan Radicenterin verkkotunnusrekisterin sivuille. Ennen verkkotunnuksen toimivuuden keskeyttämistä lähetetään rekisteröijälle 3 muistutusta.

Tärkein muutos on se, että verkkotunnuksien rekisteröijän sähköpostiosoitteet vahvistetaan sähköpostilla jatkossa, kun rekisteröidään uutta tai muutetaan vanhan verkkotunnuksen yhteystietoja. Muistakaa siis tarkistaa, että antamanne sähköpostiosoitteet ovat ajan tasalla ja toimivia.
(Voit tarkistaa ICANN’in säännöt sivulta: https://www.icann.org/resources/pages/approved-with-specs-2013-09-17-en#whois-accuracy )

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.