.EE verkkotunnuksen siirtäminen verkkotunnusrekistereissä, edellyttää verkkotunnuksen valtuutuskoodia .
Voit pyytää valtuutuskoodin nykyiseltä palveluntarjoajaltasi .
Kun olet saanut valtuutuskoodin/siirtoavaimen, voit tehdä tilauksen verkkotunnuksen siirtämiseksi.

HUOM! Ennen siirtoa tulisi tarkistaa/poistaa verkkotunnukselta DNSSEC palvelu ja/tai lukitus (jos se on käytössä)!
Voit tarkistaa sen sivulta: .EE WHOIS , etsimälläsi siirrettävän verkkotunnuksen nimeä – jos verkkotunnuksen ”statuses” kohdalla on muuta kuin ”OK” ja/tai sivun alaosassa on DNS kirjeitä ”DNSSEC” osion alla – verkkotunnuksen siirto ei onnistuu! Sitten suosittelisin laittaa asiasta tukipyynnön vanhalle palveluntarjoajallesi pyynnöllä poistaa DNSSEC ja/tai verkkotunnuksen lukitus (ellei noita ole mahdollista itse näppärästi poistaa vanhan palveluntarjoajan asiakastilin/itsepalvelun kautta).

Voit tehdä tilauksen asiakastilillä, valitsemalla ”Luo uusi tilaus > Lisä verkkotunnus tai palvelu > Siirrä .EE tai .FI verkkotunnus (vain verkkotunnuksen siirto)”.

Tilausikkunassa kohdalla ”Verkkotunnus” ruksaa ”Siirrä olemassa oleva .EE tai .FI verkkotunnus”.
Kirjoita verkkotunnuksen nimi ”Verkkotunnuksen” kenttään ja etsi ”ee”-laajennus oikealla olevista valikkoista ja klikkaa ”TARKISTA” napille.

Sitten sinun on tarkistettava ja hyväksyttävä sopimusehdot ja lisättävä tilaus ostoskoriin napsauttamalla ”Lisää koriin” nappia.

Klikkaa seuraavalla sivulla ”Lisää/muuta tietoja” ja kirjoita verkkotunnuksen valtuutuskoodi ”Valtuutusavain” kenttään.

Jos kaikki verkkotunnukseen liittyvät tiedot on siirretty tai niitä ei tarvitse enää siirtää ja haluat päivittää verkkotunnuksen nimipalvelimet/nimipalvelut Radicenterin alle/kautta, ruksaa myös ”Nimipalvelimet päivitetään” laatikko.

Halutessasi voit päivittää nimipalvelimia myös myöhemmin verkkotunnuksen siirron jälkeen, kun verkkotunnus on jo siirtynyt meidän palvelun alle.

Klikkaa ”Tallenna” nappia ja sen jälkeen ”Vahvista tilaus”.
(Jos siirtokoodi oli toimiva, eikä ollut muita ongelmia, pääset jatkamaan tilauksen kanssa, muuten näkyy herjaviesti ongelmankuvauksen kerä)

Seuraavalla sivulla tarkistaa ja ruksaa ”Vahvistan yhteystiedot ja hyväksyn Radicenterin maksu ja palautusehdot”, klikkaa  ”Tallenna ja jatka” ja sitten ”Vahvista tilaus” nappia.

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.