Osaat asiakkaat ovat ihmetelleet, miksi sähköposti-ilmoitukset tulevat cPanel-palvelimen verkkotunnukselta tai tililtä, ​​ja mitä ne tarkalleen tarkoittavat?
Tässä vaiheessa yritän selittää hieman, mitä tiedotusviesti sisältää.
Useimmat sähköpostit alkavat kirjaimella root @ ja päättyvät radicenter.eu – nämä ovat virallisia ajankohtaisia viestejä, eivät roskapostia!
Sähköpostit lähetetään pääsääntöisesti automaattisesti cPanel-palvelimen valvonta- tai suojausohjelmistolla!

 
 

Hosting account resources exceeded

 
… käyttäjätilin resurssi- tai rajoitusraja on saavutettu/ylitetty.
Tämä tarkoittaa, että käyttäjätilillä on jokin ohjelmisto tai sisällönhallinta, joka käyttää enemmän tilin resursseja kuin paketin ehdot edellyttävät.
Tämä on yleensä ns ”Tilapäiset piikit”, joissa käyttäjän tili on tilapäisesti ylikuormitettu joillakin verkkotunnuksella. Tässä ei ole suoraa rajoitusta, mutta ilmoitus lähetetään silti kerran viikossa. Ilmoituksen kuvauksen mukaan mahdollinen taakka jakautuu seuraavasti:

 

– Exceeded concurrent website connections

Nämä ovat samanaikaisia ​​pyyntöjä verkkosivustolle, eli kun yksi IP luo useita eri verkko​​yhteyksiä samanaikaisesti verkkosivulle. (Jos verkkosivulla on useita erilaisia teemoja ja niiden CSS tiedostoja jne., ne menee tavalliselle käyttäjälle yhden aktiivisen verkkokyselyn alle!)
Edullisemmassa paketissa tämä raja voidaan saavuttaa, jos sivustolla toimii haitallinen robotti. Toisin sanoen todellinen vierailija avaa verkkoselaimellaan (FireFox / Chrome / IE / Edge /…) yleensä 1-3 aktiivista samanaikaista yhteyttä verkkosivustolle (enintään 10) – eri skannerit / haitalliset robotit / roskapostibotit yleensä luovat 15-… aktiivista yhteyttä per 1 IP-osoitte kerrallaan ja yrittää lataa koko verkkosivustosi.
– Kannattaa selvittää mikä botti oli verkkosivulla ilmoituksessa mainittuna ajankohtana (katso cPanelista ”Visitors”) ja halutessasi estää sen IP-osoite .htaccess-tiedostolla.
(HUOM! Oikeat hakukoneet Google / Bing / Yahoo /… voivat käyttäytyä kuin tavallinen käyttäjä verkkosivustolla ja luoda jopa 10 aktiivista samanaikaista yhteyttä aiheuttamatta lisäkuormuutta tilille!)

 

– Exceeded total server CPU usage

Tämä tarkoittaa, että webhotellitili sisälsi skriptin tai sisällönhallintasovelluksen, joka käytti yli 100 % tilillesi varatuista resursseista ilmoituksen mukaisesti. Vaikka se saattaa esiintyä ”normaalitapauksissa” tilapäisesti (edellisessä alakohdassa mainittujen bottien verkkosivujen vierailujen/toimintojen aikana), jos tämän resurssin käyttöongelma tulee useamman kerran ja/tai verkkokauppaa käytetään (pienimmässä webhotellipaketissa), kannattaa se tutkia onko:
– Kaikki sisällönhallinnan ohjelmat ja niiden lisäosien päivitykset ajan tasalla ja päivitetty
– Tietokantataulukot optimoituja, eivätkä ne sisällä paljon roskapostia taulukoissa olevissa kommenteissa
– mikä PHP-versio on käytössä (esim. PHP 7:n tapauksessa olemme havainneet verkkosivujen liikenteessä ja avautumisnopeudessa merkittävän eron vanhoista versioista!)
Jos kaikki edellä mainitut on tarkistettu, mutta edelleen pysyy kuormuus tilillä, ota yhteyttä asiakastukeemme lisätarkistuksia varten (tukitiimi pystyy todennäköisesti antamaan sinulle ehdotuksia tai löytämään ”ongelmat”, jota et ehkä ole itse havainnut…)

 

– Exceeded disk IO rate

Toisin sanoen, miten nopeasti jotain kirjoitetaan/luetaan käyttäjätilillesi (tiedostojen muodossa)
Koska käytetään nopeita SSD-levyjä, tämän resurssin ei normaalisti pitäisi näkyä tililtäsi lähetetyssä ilmoituksessa.
Jos ilmoituksessa kuitenkin on se, on syytä tutkia:
– Sisällönhallinnassa on uusia lokitiedostoja
– Sisällönhallinnassa on luotu outoja tiedostoja
– Sivustoa vastaan ​​on yritetty hyökkäystä
(Tämä resurssiraja näkyy myös tapauksissa, joissa verkkosivustollasi on ollut paljon enemmän liikennettä kuin normaalisti voisi esiintyä!)

Jos tilisi on kuitenkin toiminut normaalisti, mutta saat edelleen näitä ilmoituksia, sinun kannattaa kysyä tukitiimiltämme mahdollista siirtoa suurempaa (tehokkaampaa) webhotellipakettia varten! (Koska usein, esimerkiksi verkkokauppojen liikenteen/resurssien kysyntä kasvaa niin, että muutama vuosi riittää pienimmälle paketille, mutta loppujen lopuksi liikenne kasvaa niin isoksi, että tulisi alkaa kasvattaa verkkokaupan resursseja paketissa!)

Radicenter 2024
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.