Radicenterin kumppaniohjelma: yhdessä tarjoamme parasta palvelua entistä useammille asiakkaille

Haluatko tarjota asiakkaillesi yksinkertaisen, nopean ja toimivan webhotellipalvelun? Ryhdy kumppaniksemme!

Miten kumppaniohjelma toimii?

Liity kumppaniohjelmaan

Tarkista kumppaniohjelman ehdot. Täytä sitten lomake kumppaniohjelmaan liittymistä varten.

Aktivoimme kumppanistatuksen

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksen ja vahvistaneet sen, aktivoimme kumppanistatuksen ja yksilöllisen tarjouskoodisi/promokoodin asiakastililläsi.

Jaa promokoodia

Jaa tarjouskoodi asiakkaillesi.
Jos asiakkaasi tai itse tilaat meiltä webhotelli palvelun ja maksaa yhden vuoden ennakkomaksun, saa -50% alennuksen webhotellipalvelusta (eli puoli vuotta webhotellia täysin ilmaiseksi!).

Ehdot

1.1    Radicenter OÜ (”Radicenter”) kumppaniohjelman (”ohjelma”) tarkoituksena on saada Radicenterin nykyiset asiakkaat mukaan Radicenterin palveluiden markkinointiin sekä tunnistaa ja tukea aktiivisempia suosittelejia.

1.2    Jokainen Radicenterin asiakas, joka on juriidinen henkilö/yritys, on jättänyt jäsenhakemuksen Radicenterille ja jonka hakemuksen Radicenter on hyväksynyt, voi olla ohjelman jäsen (”kumppani”). Jäseneksi hakija vahvistaa hyväksyvänsä nämä ehdot. Jäsenhakemusta hyväksyessään tai hylkääessään Radicenter ottaa huomioon hakijan asiakaskokemuksen, maksukäyttäytymisen jne., mutta ei tarvitse perustella päätöstään hakijalle.

1.3    Kumppanin jäsenyys ohjelmassa päättyy
(a) jos kumppani ilmoittaa Radicenterille halustaan ​​poistua ohjelmasta
(b) kumppanin ja Radicenterin välisen asiakassopimuksen päättyessä
(c) kun Radicenter ilmoittaa kumppanille päätöksestään lopettaa jäsenyytensä
(d) kun Radicenter ilmoittaa kumppanille ja/tai yleisölle päätöksestään lopettaa ohjelman.
Kumppanin ei tarvitse perustella poistumishaluaan, eikä myöskään Radicenterin omia päätöksiä.

2.1    Radicenter antaa kumppanille henkilökohtaisen promokoodin, jonka kumppani voi jakaa haluamaansa aikaan ja tavalla oman harkintansa mukaan ja jonka kautta on mahdollista tilata Radicenterin palveluita alennusehdoilla.

2.2    Näiden ehtojen voimaantulohetkellä on mahdollista tilata webhotellipaketteja Starter, Yritys ja Yritys+ tarjouskoodeilla, Radicenter antaa jokaiselle tarjouskoodilla tilatun palvelun tilaajalle (”tilaaja”) alennuksen 50% webhotellipalvelun hinnasta ensimmäisenä vuonna. Alennus koskee vain liittymisen yhteydessä maksettuun 12 kk. ennakkomaksuun, ei koskee palvelua myöhemmin uusittaessa.

2.3    Radicenter voi milloin tahansa harkintansa mukaan muuttaa tarjouskoodeilla tilattujen palveluiden valikoimaa ja tilaajille annettavia alennuksia ilmoittamalla siitä kumppanille ja/tai yleisölle.

2.4   Jos promokoodia ei ole käytetty ollenkaan viimeisen 6 kuukauden aikana, promokoodi vanhenee ja kumppanin jäsenyys päättyy.

5.1    Siltä osin kuin kumppani voi olla vain oikeushenkilö/yritys, kenellä on voimassa oleva asiakassopimus Radicenterin kanssa niin asioissa, joita ei ole säännelty näissä ehdoissa, sovelletaan Radicenter OÜ yleisiä palveluehtoja Radicenterin ja kumppanin välisiin suhteisiin mahdollisissa  asiakassopimuksessa sovituissa eroissa.

Liity kumppaniohjelmaamme

    Radicenter 2023
    Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
    Hyväksyn.