Radicenterin kumppaniohjelma: yhdessä tarjoamme parasta palvelua entistä useammille asiakkaille

Haluatko tarjota asiakkaillesi yksinkertaisen, nopean ja toimivan webhotellipalvelun? Ryhdy kumppaniksemme ja ansaitse palkkioita. Asiakkaasi saa alennuksen liittyessään, ja sinä kumppanina ansaitset oikeaa rahaa provisioina.

Miten kumppaniohjelma toimii?

Liity kumppaniohjelmaan

Tarkista kumppaniohjelman ehdot. Täytä sitten lomake kumppaniohjelmaan liittymistä varten.

Aktivoimme kumppanistatuksen

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksen ja vahvistaneet sen, aktivoimme kumppanistatuksen ja yksilöllisen tarjouskoodisi/promokoodin asiakastililläsi.

Jaa promokoodia

Jaa tarjouskoodi asiakkaillesi.
Jos asiakkaasi tilaa meiltä webhotelli palvelun ja maksaa yhden vuoden ennakkomaksun, hän saa -50% alennuksen webhotellipalvelusta (eli puoli vuotta webhotellia täysin ilmaiseksi), kun taas sinä ansaitset välityspalkkion 50 eurolla.

Mitä kumppaniohjelma tarjoaa?

Ansaitset provisiota kumppanina

Ansaitse 50 euroa jokaisesta tarjouskoodillasi meiltä tilatusta uudesta webhotellipaketista.

Myös tilaajille alennus

Promokoodillasi liittyneille webhotellipalvelu on 50% halvempi ensimmäisenä liittymisvuonna.

Molemminpuolista hyötyä

Suosittelemme myös pitkäaikaisia ja hyviä yhteistyökumppaneitamme asiakkaillemme. Tällä tavalla me molemmat voittaa entistä enemmän yhteistyössä.

Yleistä tietoa

Kumppaniohjelmaan voivat liittyä juriidiset henkilöt/yritykset. Kumppani ansaitsee jokaisesta promokoodilla tilatusta ja 12 kuukauden ennakkoon maksetusta webhotellipaketista 50 euroa, joka siirretään kumppanin asiakastilille. Palkkio ei riipu tilatusta paketista.

Radicenter tarkistaa jokaisen promokoodilla tehdyn tilauksen ja jos kumppanuusohjelman ehdoissa ei havaita ristiriitaisuuksia, Radicenter vahvistaa välityspalkkion kirjauksen ja välityspalkkio siirretään kumppanin asiakastilille.

Maksun suorittamiseksi kumppani laskuttaa meitä, minkä jälkeen Radicenter maksaa kertyneen palkkion maksamalla laskun. Kumppani voi vapaasti päättää, milloin hän haluaa maksun välityspalkkiosta. Nostolle ei ole asetettu vähimmäismäärää.

Ehdot

1.1    Radicenter OÜ (”Radicenter”) kumppaniohjelman (”ohjelma”) tarkoituksena on saada Radicenterin nykyiset asiakkaat mukaan Radicenterin palveluiden markkinointiin sekä tunnistaa ja tukea aktiivisempia suosittelejia.

1.2    Jokainen Radicenterin asiakas, joka on juriidinen henkilö/yritys, on jättänyt jäsenhakemuksen Radicenterille ja jonka hakemuksen Radicenter on hyväksynyt, voi olla ohjelman jäsen (”kumppani”). Jäseneksi hakija vahvistaa hyväksyvänsä nämä ehdot. Jäsenhakemusta hyväksyessään tai hylkääessään Radicenter ottaa huomioon hakijan asiakaskokemuksen, maksukäyttäytymisen jne., mutta ei tarvitse perustella päätöstään hakijalle.

1.3    Kumppanin jäsenyys ohjelmassa päättyy
(a) jos kumppani ilmoittaa Radicenterille halustaan ​​poistua ohjelmasta
(b) kumppanin ja Radicenterin välisen asiakassopimuksen päättyessä
(c) kun Radicenter ilmoittaa kumppanille päätöksestään lopettaa jäsenyytensä
(d) kun Radicenter ilmoittaa kumppanille ja/tai yleisölle päätöksestään lopettaa ohjelman.
Kumppanin ei tarvitse perustella poistumishaluaan, eikä myöskään Radicenterin omia päätöksiä.

1.4    Kumppanin jäsenyyden päätyttyä Radicenter maksaa kumppanille kertyneen provision. Provision maksun edellytyksenä on, että kumppani toimittaa asianmukaisen laskun Radicenterille.

2.1    Radicenter antaa kumppanille henkilökohtaisen promokoodin, jonka kumppani voi jakaa haluamaansa aikaan ja tavalla oman harkintansa mukaan ja jonka kautta on mahdollista tilata Radicenterin palveluita alennusehdoilla.

2.2    Näiden ehtojen voimaantulohetkellä on mahdollista tilata webhotellipaketteja Starter, Yritys ja Yritys+ tarjouskoodeilla, Radicenter antaa jokaiselle tarjouskoodilla tilatun palvelun tilaajalle (”tilaaja”) alennuksen 50% webhotellipalvelun hinnasta ensimmäisenä vuonna. Alennus koskee vain liittymisen yhteydessä maksettuun 12 kk. ennakkomaksuun, ei koskee palvelua myöhemmin uusittaessa.

2.3    Radicenter voi milloin tahansa harkintansa mukaan muuttaa tarjouskoodeilla tilattujen palveluiden valikoimaa ja tilaajille annettavia alennuksia ilmoittamalla siitä kumppanille ja/tai yleisölle.

2.4    Kumppani ei saa käyttää henkilökohtaista promokoodiaan itse tai lähipiiriin kuuluvien henkilöiden kautta palveluiden tilaamiseen Radicenteriltä.

3.1    Radicenter antaa kumppanille palkkion kumppanin promokoodillaan tilatuista palveluista.

3.2    Tilattaessa Starter, Yritys ja Yritys+ webhotellipaketteja promokoodilla, Radicenter antaa kumppanille 50 euron välityspalkkion.

3.3    Radicenter ei anna kumppanille bonusta palveluista, joita ei ole tilattu promokoodilla.

3.4    Radicenter tarkistaa jokaisen promokoodilla tehdyn tilauksen ja vahvistaa provision kirjaamisen tai jättää välityspalkkion huomioimatta. Radicenter voi tehdä provisiomerkintää ja voi olla laskematta provisiota, jos kumppanuusohjelman ehtoja rikotaan tai jokin muu seikka, joka estää kumppania provision ansaitsemisen.

4.1    Radicenter siirtää kumppanille annetun välityspalkkion kumppanin asiakastilille, mikäli kaikki ohjelman ehdot täyttyvät.

4.2    Kumppanin pyynnöstä, mikä on laadittu kirjallisen jäljentämisen mahdollistavassa muodossa, Radicenter maksaa provision tai osan siitä, mikä on kertynyt kumppanin asiakastilille. Yhteistyökumppani on velvollinen toimittamaan asianmukaisen laskun Radicenterille.

4.3    Yhteistyökumppanin ja Radicenterin välisen asiakassopimuksen päättyessä kuitataan kumppanin asiakastililtä veloitetut palkkiot ja Radicenterin saatavat kumppania vastaan. Palkinnot, joita ei ole vielä hyvitetty kumppanin asiakastilille, mitätöidään.

5.1    Siltä osin kuin kumppani voi olla vain oikeushenkilö/yritys, kenellä on voimassa oleva asiakassopimus Radicenterin kanssa niin asioissa, joita ei ole säännelty näissä ehdoissa, sovelletaan Radicenter OÜ yleisiä palveluehtoja Radicenterin ja kumppanin välisiin suhteisiin mahdollisissa  asiakassopimuksessa sovituissa eroissa.

Liity kumppaniohjelmaamme

    Radicenter 2023
    Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
    Hyväksyn.