1. Lähetä nimesi ja puhelinnumero, niin käyttötuki soittaa itse takaisin.
  2. Captcha tarkistus:
User login

TURVALLISUUS ja YKSITYISYYDEN SUOJA

 

Turvallisuus

Liikenne sivuston www.radicenter.fi ja tietokoneesi välillä tapahtuu turvallista SSL-yhteyden kautta. Sivuston aitous on todistettu Thawte sertifikaatilla.

Maksaessasi luottokortilla Radicenter ei näe eikä tallenna kortin tietoja. Tilisiirron toteuttamiseksi sinut ohjataan maksujen käsittelijä Moneybookers/Skrill turvalliseen ympäristöön sekä maksuhetkellä kirjoitat tiedot suoraan Moneybookers/Skrill korttikeskukseen. Tietoja säilytetään ainoastaan Moneybookers/Skrill korttikeskuksen palvelimella. Korttitiedot lähetetään käyttäen SSL-yhteyttä.

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Yksityisyys


Kaikkia verkkosivuilla www.radicenter.fi pyydettyjä tietoja tarvitaan tilausten toimittamista varten.

Radicenter.fi ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille, paitsi jos se on tarpeen asiakkaan tilauksen täyttämiseksi (esimerkiksi verkkotunnuksen rekisteröinnin yhteydessä verkkotunnuksen haltijan tiedot välitetään Viestintävirastolle / Ficora).

Radicenter ei saa missään olosuhteissa julkistaa mitään näistä tiedoista kolmannelle osapuolelle, ellei käyttäjä ole antanut siihen kirjallista lupaa tai ellei Radicenterilta vaadita toimittamaan käyttäjää koskevia tietoja oikeuden määräyksestä.