1. Lähetä nimesi ja puhelinnumero, niin käyttötuki soittaa itse takaisin.
  2. Captcha tarkistus:
User login

WORDPRESS KOTISIVUT

 

WordPress on helpoin tapa aloittaa yrityksen verkkosivujen luominen. WordPress on jo pitkään maailman suosituin ja käytetyin julkaisujärjestelmä. Järjestelmää käyttävät niin PK-yritykset kuin yksityishemkilöt.

Syy suosioon on järjestelmän helppokäyttöisyys. WordPressin asentaminen ja käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi.

Radicenterissä WordPressin asentaminen on tehty erittäin helpoksi. Asennus tapahtuu parilla hiiren klikkauksella ja ei vaadi tiedostojen lataamista palvelimelle eikä tietokantojen luomista – kaikki on täysin automatisoitu Installatronin avulla.

Asennuksen jälkeen voit valita tuhansien sivupohjien välillä ja asentaa niitä suoraan WordPressin hallintaliittymän kautta.

Koska WordPress on suosittu ja laajalti käytetty, on tarvittaessa helppo löytää ammattitaitoinen yhteistyökumppani toteuttamaan monimutkaisempia muutoksia.


WORDPRESSIN AVULLA VOIT:

  •      + Luoda sekä yksinkertaisia että vähän monimutkaisempia sivustoja
  •      + Luoda sivujen lisäksi blogeja ja erillisiä asiakassivustoja (kuten http://kb.radicenter.ee/fi/)
  •      + Luoda internetkauppoja

 

Webhotelli

alkaen 36€/vuosi
  • Hinta ei sisällä verkkotunnuksen rekisteröintiä

WordPress automaattinen
asentaja jokaisessa paketissa

  • 1 domain paikka
  • 5 GB levytilaa
TilaaHELPPO ASENTAA

Radicenterissä WordPressin asentaminen on tehty erittäin helpoksi. Asennus tapahtuu parilla hiiren klikkauksella ja ei vaadi tiedostojen lataamista palvelimelle eikä tietokantojen luomista – kaikki on täysin automatisoitu Installatronin avulla.TILASTOINTI JA SEO YSTÄVÄLLINEN

WordPress on hakukoneystävällinen järjestelmä. Alunperin sisällöntuottajien tarpeita ajatellen luotu järjestelmä sisältää ominaisuuksia joista Googlen hakukone tykkää. WordPress sivut on mahdollista helposti liittää Google Analytics-tiliin. Lisäksi on mahdollista asentaa erilaisia ​​valmiita SEO lisäosia / työkaluja.PALJON KOTISIVUPOHJIA

WordPress järjestelmälle on luotu yli 2500 erilaista kotisivupohjaa. Ennen, kuin päätät aloittaa WordPressin käyttämisen, voit aloittaa jo sopivan kotisivupohjan etsimisen. Valikoima on laaja, joten sopivan etsiminen voi vaatia vähän aikaa:
http://wordpress.org/themes/

 PALJON LISÄMAHDOLLISUUKSIA

Kehittäjät ympäri maailmaa ovat luoneet tuhansia lisäosia WordPressia varten - yhteyslomakkeita, kielivalikko työkaluja, sovelluksia, e-kauppa ratkaisuja, gallerioita ja SEO-työkaluja. Tutustu lisäosa mahdollisuuksiin täällä:
http://wordpress.org/plugins/HELPPO MUOKATA

WordPressin käyttöliittymä on selkeä ja yksinkertainen. On helppo luoda sisältöä, yksinkertainen tapa (search-click-asennus) asentaa uusia teemoja ja työkaluja. Jos asennat WordPress meidän asennusohjelmalla (Installatron), voit määrittää, että kaikki tietoturvapäivitykset asennetaan automaattisesti.HELPPO KEHITTÄÄ

Valmiiksi luodut lisäosat helpottavat sivustojen kehittämistä. Koska WordPress on suosittu ja laajalti käytetty, on tarvittaessa helppo löytää ammattitaitoinen yhteistyökumppani toteuttamaan monimutkaisempia muutoksia tai etsiä apua WordPressin tukisivuilta.