1. Lähetä nimesi ja puhelinnumero, niin käyttötuki soittaa itse takaisin.
  2. Captcha tarkistus:
User login

KOTISIVU RADICENTERIN PALVELIMELLA

 

1. Sinulla on jo valmis kotisivu
Tarvitset ainoastaan verkkotunnuksen ja webhotellipaketin. Sitten voit siirtää tiedostot ja tietokannat meidän palvelimillemme. Jos sivut ovat tällä hetkellä muun palveluntarjoajan palvelimella, on kotisivujen siirto meidän palvelimillemme sinulle uutena asiakkaana ilmaista.
 
2. Olet rakentamassa uutta sivustoa
Suosittelemme meidän palvelintemme tarjoamaa Installatron-sovellusta, jonka avulla pystyt asentamaan kotisivusovelluksen muutamassa minuutissa.

Radicenterin asiakkailla on käytössä ohjelma, joka on suunniteltu hallinnoimaan, kehittämään tai lisäämään toimintoja sivustolle. Esimerkkeinä blogit, vieraskirjat, keskustelupalstat, kuvagalleriat ja verkkokaupat. Yhteensä on käytössäsi liki 80 eri sovellusta.

Installatron Plugin on automaattinen asentaja tai "web-sovellusten asentaja". Automaattiset asentajat ovat webhotellien työkaluja, jotka helpottavat sovelluksen asentamista, päivitystä ja yleistä käyttöä. Esimerkiksi Drupal-sovelluksen pystyt asentamaan Installatronin avulla noin 1 minuutissa.


Tekniset tiedot

Sovellus asennetaan webhotelliisi tiedostoista ja kansioista muodostuvana kokonaisuutena. Vaadittu levytilan määrä vaihtelee sovelluksesta riippuen, mutta se vaihtelee käytännössä joistakin kilotavuista 60 megatavuun.

Monet sovellukset tarvitsevat myös tietokannan tiedostojen säilyttämiseen. Installatron Plugin hoitaa tietokannan asentamisen ja asetukset puolestasi.Installatron Kumppanuus ohjelman jäsen
 

UUSI! KOTISIVUT RADICENTERIN
YHTEISTYÖKUMPPANILTAhttp://www.huoletpois.fi/


Huolet Pois on avaimet käteen -luokan palvelu yrittäjille ja pienille yrityksille. Saat meiltä mobiilissa toimivat kotisivut ja verkkokaupat kiinteään kuukausihintaan. Valitset vain mieleisesi useista erilaisista ammattilaisten suunnittelemista kotisivupohjista. Me viemme toimittamasi kuvat ja tekstit sivupohjaan, minkä jälkeen voit vielä helposti muokata sivustoa.

Ja jos kasvunvaraa ja lisäominaisuuksia kaipaat, niin niitä on tarjolla noin 15 000. Ne hinnoitellaan erikseen – saat aina kustannusarvion. Voimme myös päivittää sivuja puolestasi, auttaa sosiaalisen median haltuunotossa yms. Lisäksi saat kauttamme viestinnän ja tietotekniikan ammattilaisten palveluja. Missiomme on siirtää sinulta huolet pois kotisivu- ja verkkokauppa-asioissa!